O nas

KROVKO

Morda gradite nov dom, ali pa je va┼ía streha ter stre┼ína kritina ┼że dotrajana in potrebna popravila oz. zamenjave? Ko se odlo─Źate za nakup nove strehe oz. stre┼íne kritine, si zagotovo ┼żelite, da bi ta streha zdr┼żala leta in leta. Vendar sama kakovost brez strokovno in kvalitetno opravljenega dela ne pomeni ni─Ź. Zato bodite premi┼íljeni, komu zaupate izvedbo.

Zaupajte nam, KROVKO je prava re┼íitev za vas!

Ve─Źletne izku┼ínje na podro─Źju krovske ÔÇô kleparske in tesarske dejavnosti so nas pripeljale do na┼íega lastnega podjetja. Nenehno izobra┼żevanje in strokovno usposabljanje nam omogo─Źa, da ostajamo v toku in sledimo napredku v stroki. Kvaliteta opravljenega dela je na┼ía najbolj┼ía garancija, kar pri─Źajo ┼ítevilne zadovoljne stranke.

V podjetju KROVKO izvajamo kompletna krovsko ÔÇô kleparska in tesarska dela. Nudimo vam izdelavo in obnovo vseh vrst streh, stre┼ínih kritin in ostre┼íij, postavitev lesenih konstrukcij ter vgradnjo stre┼ínih oken. Smo usposobljeni za prekrivanje s stre┼ínimi kritinami vseh najve─Źjih svetovno priznanih proizvajalcev ter vam na vsa izvedena dela nudimo 10 let garancije. Pri va┼íih odlo─Źitvah vam strokovno svetujemo in vam pomagamo poiskati najugodnej┼íe in najoptimalnej┼íe re┼íitve.

Zavedamo se, da je le kvalitetno opravljeno delo in zadovoljstvo strank na┼ía garancija za prihodnost, zato z nenehnim izobra┼żevanjem in izpopolnjevanjem na podro─Źju stavbnega kleparstva, krovstva in tesarstva sledimo zadnjim novostim v stroki in pridobljeno znanje uspe┼íno prena┼íamo v na┼íe vsakdanje delo.

Novost v na┼íi ponudbi je tudi Trgovina KROVKO, kjer vam na enem mestu nudimo ves krovski in kleparski material, potreben za obnovo ali gradnjo nove strehe ( stre┼íne kritine, ┼żlebovi, cevi, kolena, kotli─Źki, kljuke, vogalniki, lovilci vode, vodobraniÔÇŽ). Trgovina se nahaja v Mislinji, tik ob glavni cesti Slovenj Gradec ÔÇô Velenje. Ponujamo vam kvalitetne ope─Źne, betonske, plo─Źevinaste oz. kovinske stre┼íne kritine, stre┼ína okna, krovske elemente, strelovode, kleparske izdelke, kleparsko orodje, profesionalno elektri─Źno orodje MAKITA,BOSCH, MILWAUKEE, HITACHI, ostalo elektri─Źno orodje, na oddelku ┼żeleznina pa ┼íe: ┼żi─Źnike , vijake, matice, navojne palice, raznovrstno orodje varnostna obla─Źila, in ┼íe in ┼íeÔÇŽ

─îe imate vpra┼íanja, potrebujete nasvet in i┼í─Źete primerno re┼íitev, potem nas pokli─Źite, nam pi┼íite ali pa nas obi┼í─Źite.

Pridite, veseli vas bomo!

Skupaj bomo poiskali re┼íitev in ugodili va┼íim ┼żeljam, kajti le trdna in kvalitetno grajena streha pomeni varen dom.

Direktor, Jo┼że Preininger.

OSNOVNI PODATKI:

KROVKO d.o.o.

Trgovina, storitve in proizvodnja

Šolska cesta 31

2382 Mislinja

PE Trgovina KROVKO

Šentlenart 43

2382 Mislinja

ID št. za DDV: SI31372376

Mati─Źna ┼ít.: 3274608000

TRR: 05100-8012526766 pri Abanki d.d. Slovenj Gradec

Dru┼żba je vpisana v Sodni Register pri Okro┼żnem dr┼żavnem sodi┼í─Źu v Slovenj Gradcu Srg. 2008/10486