Akcija Makita Krovko Mislinja samo do 22.11.2019!

Akcija Makita Krovko Mislinja

Akcija Makita Krovko Mislinja samo do 22.11.2019! Makita je svetovno znana blagovna znamka električnega ter baterijskega orodja, z izjemno zvesto in strokovno bazo uporabnikov. Pripravili smo izbor iz akcijske ponudbe orodij Makita za vas, a hkrati ne pozabite, da so ti modeli v akciji z omejenim trajanjem!! Tokrat smo v akciji za vas izbrali motorni rezalnik MAKITA EK7301WS, MAKITA EW3051H EX17 1000L/min bencinsko črpalko za umazano vodo, Makita motorni kompaktni agregat EG6050A ter potopno črpalko za umazano vodo PF1010. Kot smo na žalost že navajeni v novembru, so vodne ujme ter nalivi že kar stalnica, zato je bolje da smo pripravljeni tudi za najhujše.

Ne pozabite “Brez-krtačno in akumulatorsko orodje Makita je še vedno TOP”!

MAKITA je v Sloveniji začela s poslovanjem v novembru 2011 z novoustanovljeno družbo Makita d.o.o. in predstavništvom za države JV Evrope. Centrala za ta del Evrope kamor spada tudi Slovenija, je bila pred tem v Avstriji, vendar se je generalno vodstvo na Japonskem zaradi dobre geografske lege Slovenije in boljše povezanosti s trgi držav iz bivše Jugoslavije odločilo preseliti sedež Makita Southeast Europe (MEE) iz Dunaja v Ljubljano. Danes MEE sodeluje s 14-imi državami JV Evrope. V prodajnem programu so profesionalna ročna orodja za uporabo na različnih področjih kot so kovinskalesnagradbena industrijaorodja za delo na vrtu, v gozdu in tudi za uporabo doma. Med širokim izborom orodij sta tudi priložena oprema in pribor.

MAKITA ima gosto mrežo specializiranih prodajalcev, ki vsakemu kupcu MAKITA proizvodov nudijo prvovrstne storitve in profesionalno svetovanje. Partnerstvo med MAKITO in njenimi uvozniki, distributerji in trgovci temelji na zaupanju. Na podlagi dolgoletnih izkušenj in obojestranskega spoštovanja se je ta odnos do danes še bolj utrdil.

Misli usmerjene k okolju

Energetsko varčni proizvodni postopki in uporaba okolju prijaznih materialov ustrezajo našim okoljevarstvenim načelom.
Uvedba novih, okolju prijaznih materialov in tehnologij bistveno razbremenjuje okolje, MAKITA pa s tem prispeva svoj delež k zaščiti okolja in narave ter hkrati skrbi za zdravo prihodnost naše naslednje generacije.

MAKITA v skoraj vseh regijah Vzhodne Evrope podpira distribucijsko mrežo z visoko usposobljenimi inštruktorji za uporabo orodij, saj lahko le tako svoja orodja preko strokovnih svetovalcev Makita predstavi kupcem ob pravem času in na lokalnih trgih, neposredno uporabnikom. Tesne vezi s kupci, pa tudi upoštevanje želja strank pri oblikovanju proizvodov, so pri nas na prvem mestu. Ker želimo izpolniti vse želje in potrebe kupcev, bodo naši sodelavci v delo vložili vse svoje znanje in izkušnje ter kupcem ponudili proizvode, ki bodo v skladu z njihovimi željami in zahtevami.
Prednost Makite je tudi usposobljena in razširjena servisna mreža, na sedežu podjetja v Ljubljani pa se nahaja tudi tovarniški servis.

Akcija Makita Krovko Mislinja samo do 22.11.2019!