Dolgoletne izkušnje, vse od leta 1878 dalje, kakovostna surovina in optimiziran delovni proces, vse to je rezultat kakovostnih proizvodov za trajno ohranitev in visok standard. Moderna proizvodnja, vse od priprave,oblikovanja,sušenja in žganja, je stalno v koraku s trendom in ponuja trgu vrhunski izdelek glinene strešne kritine v bogati barvni paleti, vključno s 50 letnim kakovostnim jamstvom!!!

Od 1.julija 2005, dva sodobna nemška proizvajalca opečnih strešnikov Jacobi Gmbh in Walther Gmbh nastopata pod enotnim imenom in s približno 480 zaposlenimi, tremi proizvodnimi lokacijami v Nemčiji in tržnim deležom v višini 10% predstavlja eno izmed vodilnih nemških srednje velikih podjetij.

 

Walther Stylist,

strešna kritina za sodobne ljudi s povsem osebnim pogledom na življenje, za investitorje, ki cenijo premočrtnost. Ta ekskluzivni model Walther Stylist, prinaša načrtovalcem nov izziv in ustreza vsem zahtevam sodobne arhitekture. Čista narava se pokaže v novem strešniku z jasno enostavnostjo gladke strešne površine. Tehnika stopničastega kritja zanesljivo ščiti pred vdorom umazanije in vode. Stroge linije združujejo optimalno ekonomičnost in funkcionalnost. Dolgoletna varnost in ekskluzivna lepota spadata zraven. Strešna kritina, ki ne razočara, Walther Stylist je pravi moderni strešnik za vas!