Morda gradite nov dom, ali pa je vaša streha ter strešna kritina že dotrajana in potrebna popravila oz. zamenjave? Ko se odločate za nakup nove strehe oz. strešne kritine,  si zagotovo želite, da bi ta streha zdržala leta in leta. Vendar sama kakovost brez strokovno in kvalitetno opravljenega dela ne pomeni nič. Zato bodite premišljeni, komu zaupate izvedbo.
Zaupajte nam, KROVKO je prava rešitev za vas!
Večletne izkušnje na področju krovske – kleparske in tesarske dejavnosti so nas pripeljale do našega lastnega podjetja. Nenehno izobraževanje in strokovno usposabljanje nam omogoča, da ostajamo v toku in sledimo napredku v stroki. Kvaliteta opravljenega dela je naša najboljša garancija, kar pričajo številne zadovoljne stranke.

V podjetju KROVKO izvajamo kompletna krovsko – kleparska in tesarska dela. Nudimo vam izdelavo in obnovo vseh vrst streh, strešnih kritin in ostrešij, postavitev lesenih konstrukcij ter vgradnjo strešnih oken. Smo usposobljeni za prekrivanje s strešnimi kritinami vseh največjih svetovno priznanih proizvajalcev ter vam na vsa izvedena dela nudimo 10 let garancije. Pri vaših odločitvah vam strokovno svetujemo in vam pomagamo poiskati najugodnejše in najoptimalnejše rešitve.

Zavedamo se, da je le kvalitetno opravljeno delo in zadovoljstvo strank naša garancija za prihodnost, zato z nenehnim izobraževanjem in izpopolnjevanjem na področju stavbnega kleparstva, krovstva in tesarstva sledimo zadnjim novostim v stroki in pridobljeno znanje uspešno prenašamo v naše vsakdanje delo.

Novost v naši ponudbi je tudi Trgovina KROVKO, kjer vam na enem mestu nudimo ves krovski in kleparski material, potreben za obnovo ali gradnjo nove strehe ( strešne kritine, žlebovi, cevi, kolena, kotlički, kljuke, vogalniki, lovilci vode, vodobrani…). Trgovina se nahaja v Mislinji, tik ob glavni cesti Slovenj Gradec – Velenje (pod trgovino Mercator). Ponujamo vam kvalitetne opečne, betonske, pločevinaste oz. kovinske strešne kritine, strešna okna, krovske elemente, strelovodekleparske izdelke, kleparsko orodje, profesionalno električno orodje MAKITA, BOSCH, MILWAUKEE, HITACHI, ostalo električno orodje, na oddelku železnina pa še: žičnike , vijake, matice, navojne palice, raznovrstno orodje varnostna oblačila, in še in še…

Če imate vprašanja, potrebujete nasvet in iščete primerno rešitev, potem nas pokličite, nam pišite ali pa nas obiščite.
Pridite, veseli vas bomo!
Skupaj bomo poiskali rešitev in ugodili vašim željam, kajti le trdna in kvalitetno grajena streha pomeni varen dom.

,
Direktor, Jože Preininger.

1

logo-foto2OSNOVNI PODATKI:

KROVKO d.o.o.
Trgovina, storitve in proizvodnja
Šolska cesta 31
2382 Mislinja

1

PE Trgovina KROVKO
Šentlenart 43
2382 Mislinja
ID št. za DDV: SI31372376
Matična št.: 3274608000
TRR: 05100-8012526766 pri Abanki d.d. Slovenj Gradec
Družba je vpisana v Sodni Register pri Okrožnem državnem sodišču v Slovenj Gradcu Srg. 2008/10486

email: krovko.trgovina@gmail.com

……….krovko@gmail.com