TONDACH Akcija 2016!!

Na vse Tondach akcijske cene še dodatni KROVKO LYONESS – 5 % popust do 31. 03. 2016!

Povezava povpraševanje

TONDACH Akcije – povezava

TONDACH Cenik 2016

TRADICIJA

Leta 1881 so v Gleinstatten-u izdelali prve opeke. Danes si le težko predstavljamo, pod kakšnimi pogoji so takrat izdelovali opeke – teptali so jih z rokami in žgali v z lesom kurjenih krožnih pečeh. V 21. stoletju se moramo tem pionirjem zahvaliti. Kajti s svojim težkim fizičnim delom so postavili temelje vsega, kar danes pojmujemo kot TONDACH.

Znanja iz preteklosti
Znanja iz preteklosti moramo prenesti v sedanjost, da bomo okolje ohranili še za prihodnost, so prepričani v TONDACH Slovenija d.o.o. Tako dolge, tradicionalne in vsestranske uporabne kvalitete kot jih ima opečna kritina, nima nobena druga. Znana je več kot 2500 in let krasi marsikatero streho. V Borecih ima proizvodnja opečne kritine dolgo, več kot 90 letno tradicijo. Opeka pa krasi strehe gradov in cerkva, poslovnih, stanovanjskih in gospodarskih objektov, do hišič štirinožnih prijateljev.

Trajnost ustvarja perspektive

Izkušnje z glino TONDACH gradi že od leta 1881, in s tem tesno povezanost z naravo . Uporaba najmodernejših tehnologij, je pravilo sodobnega časa. Toda nikoli ne želimo izgubiti pogleda na najpomembnejše: na človeka in njegovo okolje. Če nekdo tako dolgo dela z glino kot mi, vidi mnoge stvari s popolnoma drugačne perspektive – namreč zelo dolgoročne. Kratkotrajne modne muhe niso naša stvar, saj mi mislimo v generacijah. Ki hočejo biti varovane, se želijo počutiti varne na nekem kraju, ki ga smatrajo za svoj dom.

TONDACH®– ove strehe imajo življenjsko dobo več kot 100 let. Niti teža snega, niti toča jim ne morejo škodovati, naravne barve brez kemijskih dodatkov so tudi po letih intenzivnega izpostavljanja sončnim žarkom brilijantne in domačne kot prvega dne.

33 let garancije
33 let vam iz tovarne brezplačno nadomestijo vse TONDACH-ove opeke, ki jim dokazano primanjkujejo lastnosti, ki so opredeljene v ÖNORM EN 1304.

Dodatna garancija proti zmrzali:
To dodatno garancijo priznamo za vse TONDACH-ove opeke, ki kažejo poškodbe zaradi zmrzali, ki so dokazano nastale zaradi napak v materialu. V teh 33 letih prevzamejo dodatno tudi stroške popravljalnih del v višini stroškov krovca. Pridržujemo si pravico, da streho prekrijejo sami, ali jo prekrije od njih pooblaščena oseba.

Tondach_Akcija_page_1
Tondach_Akcija_page_2     

Utemeljitev tradicij
Leta 1881 so v Gleinstatten-u izdelali prve opeke. Danes si le težko predstavljamo, pod kakšnimi pogoji so takrat izdelovali opeke – teptali so jih z rokami in žgali v z lesom kurjenih krožnih pečeh. V 21. stoletju se moramo tem pionirjem zahvaliti. Kajti s svojim težkim fizičnim delom so postavili temelje vsega, kar danes pojmujemo kot TONDACH.

Znanja iz preteklosti
Znanja iz preteklosti moramo prenesti v sedanjost, da bomo okolje ohranili še za prihodnost, smo prepričani v TONDACH Slovenija d.o.o. Tako dolge, tradicionalne in vsestranske uporabne kvalitete kot jih ima opečna kritina, nima nobena druga. Znana je več kot 2500 in let krasi marsikatero streho. V Borecih ima proizvodnja opečne kritine dolgo, več kot 90 letno tradicijo. Opeka pa krasi strehe gradov in cerkva, poslovnih, stanovanjskih in gospodarskih objektov, do hišič štirinožnih prijateljev.

Glineni strešniki
TONDACH strešniki so iz naravnega materiala-gline, zato lahko zaradi različne sestave gline pride do rahlih barvnih odstopanj- odtenkov. Za doseganje enakomerne barvne slike na strehi uporabljamo kritino iz ene dobave, ki jo pri pokrivanju jemljemo izmenično iz več palet.

Naloge strehe
Veliko je nalog strehe. Pomembnih. K gradbeno fizikalnim štejemo toplotno izolacijske za letni in zimski kriterij ugodja v prostoru, ki ga streha ščiti glede na klimatske pogoje v katerih se zgradba nahaja, zaščita pred vremenom, požarna zaščita, zvočno zaščito in hrupom. K estetskim vlogam streh štejemo lep dolgotrajen izgled, prilagoditev objekta in strehe okolju v katerem se nahaja. Ekološka vloga postaja vedno bolj pomembna in tudi cenjena. Zagotovo je pomembna tudi ekonomska. A ne vedno in ne za vsako ceno, temveč za ceno argumentov in kvalitete.

Trajnost ustvarja perspektive

Izkušnje z glino gradimo že od leta 1881, in s tem tesno povezanost z naravo . Uporaba najmodernejših tehnologij, je pravilo sodobnega časa. Toda nikoli ne želimo izgubiti pogleda na najpomembnejše: na človeka in njegovo okolje. Če nekdo tako dolgo dela z glino kot mi, vidi mnoge stvari s popolnoma drugačne perspektive – namreč zelo dolgoročne. Kratkotrajne modne muhe niso naša stvar, saj mi mislimo v generacijah. Ki hočejo biti varovane, se želijo počutiti varne na nekem kraju, ki ga smatrajo za svoj dom.

TONDACH®- ove strehe imajo življenjsko dobo več kot 100 let. Niti teža snega, niti toča jim ne morejo škodovati, naravne barve brez kemijskih dodatkov so tudi po letih intenzivnega izpostavljanja sončnim žarkom brilijantne in domačne kot prvega dne.

Kdor dobro seje bo žel sočne sadove
Vse raste. Uspeva. Nosi semena v obtok, ki si spet iščejo najboljša mesta, kjer bodo pognala svoje lastne korenine. Odločilni faktor v tem procesu je kvaliteta zemlje, na kateri bo vzklilo to novo seme.
To posebno glineno zemljo, ki je dovolj dobra za naše visoke potrebe, ne najdemo kot pesek na morju. Z dvigom železne zavese pa smo lahko zelo uspešno stopili v korak z Evropo in tamkajšnjimi bogatimi zalogami – o tem pričajo TONDACH-ove tovarne v Češki, Slovaški, Madžarski, Sloveniji, Hrvaški, Makedoniji in Bosni. Kljub tej ekspanziji pa smo vedno ostali zvesti naši filozofiji: na prvem mestu je človek in njegovo okolje, in tako ležijo emisijske vrednosti v naših vzhodnoevropsikih produkcijskih enotah mnogokratno pod zakonsko določenimi normami.

33 let garancije
33 let vam iz tovarne brezplačno nadomestimo vse TONDACH-ove opeke, ki jim dokazano primanjkujejo lastnosti, ki so opredeljene v ÖNORM EN 1304.

Dodatna garancija proti zmrzali:
To dodatno garancijo priznamo za vse TONDACH-ove opeke, ki kažejo poškodbe zaradi zmrzali, ki so dokazano nastale zaradi napak v materialu. V teh 33 letih prevzamemo dodatno tudi stroške popravljalnih del v višini stroškov krovca. Pridržujemo si pravico, da streho prekrijemo sami, ali jo prekrije od nas pooblaščena oseba.